Het beauty center van Twente

Beauty & Wellness Arrangementen

Heerlijk genieten van een behandeling bij B-You wordt nóg fijner als je die uitbreidt met een wellness arrangement. Je maakt gebruikt van de verschillende sauna’s en het zwembad bij Van der Valk Hengelo en krijgt aansluitend de specifieke behandeling waarvoor je hebt gekozen. Je wordt altijd ontvangen met een lekker kopje thee of koffie en tussendoor kun je genieten van een fantastische lunch. 

Moeder-dochter arrangement B-You

Moeder-dochter arrangement 84,95,- € 69,-

Laat je verwennen met deze complete gezichtsbehandeling. In dit arrangement reinigen en scrubben wij de huid en geniet je van een heerlijke massage van gezicht, decolleté, nek en hoofd. Als afsluiting kijken we samen naar jouw huid en geven we je een mooi advies voor thuis.
Als optie bij te boeken voor €35:

Voorjaarsarrangement 129,- € 99,-

Verzorgd arrangement met wellness faciliteiten.
In dit arrangement herstellen we de huid door goed te reinigen en te scrubben. Want scrubben is het antwoord op veel huidproblemen!
Als afsluiting kijken we samen naar jouw huid en geven we je een mooi advies voor thuis.

Arrangement TwenteZen € 99,-

Verzorgd arrangement met wellness faciliteiten en behandeling naar keuze: Massage of gezichtsbehandeling.

Arrangement ’t Löp wa los’: €135,-

Verzorgd arrangement met wellness faciliteiten, cosmetische voetbehandeling en een behandeling naar keuze: Massage of gezichtsbehandeling.

Arrangement ‘Good goan’: €135,-

Verzorgd arrangement met wellness faciliteiten plus een lichaamsmassage én een gezichtsbehandeling.

Arrangement ‘Doo mer haenig an’: €145,-

Verzorgd arrangement met wellness faciliteiten, cosmetische voetbehandeling, een behandeling naar keuze: Massage of gezichtsbehandeling en wassen/stylen van de haren.

Nog meer genieten?

Ieder arrangement is uit te breiden met een persoonlijke behandeling naar wens. Bijvoorbeeld met chique make-up, een fijne manicure of mooie gestylde nagels. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook leuk om cadeau te geven!

Verwen jezelf

Het beautycenter van Twente