Nagelstyling, Teaching en Food & Health

Hallo,
Mijn naam is Audrey Willems-Wijsman en mijn bouwjaar is 1977. Mijn vakgebieden zijn: nagelstyling, teaching en Food & Health.

In 1998 besloot ik om een opleiding nagelstyling te volgen. Na het afronden van deze opleiding heb ik een paar jaar rond gedobberd tussen verschillende merken, maar heb ik me nooit ‘thuis’ gevoeld. Totdat ik bij B-You terecht kwam voor perfectie training. Het voelde als een warme deken. Inmiddels had ik wel geleerd, dat je met een basis opleiding van een paar dagen helemaal geen vak kunt uit oefenen en dat ik nog veel te leren had. Ester Derkink gaf mij die kans en nam mij op in het wedstrijd team van B-You.

Na de eerste overwinning bij het NK proefde het naar meer. Ondertussen heb ik meerdere opleidingen in het vak afgerond en mag ik mij Educator noemen. Ik geniet er enorm van om zelf les te kunnen geven en de kennis over te kunnen dragen.
Iedere week geef ik 1 dag trainingen bij B-You.
In het kader van, je bent nooit te oud om te leren, ben ik in Januari 2019 gestart met een nieuwe uitdaging. Vanaf eind 2019 zal ik o.a. bij B-You ook werkzaam als gewicht consulente zijn.
Vanuit mijn passie voor gezond eten en leven wil ik graag mensen begeleiden naar een gezonde life style op maat. Daarnaast zal ik ook zeker nog workshops verzorgen bij B-You.

Ik zou het heel leuk vinden om je bij B-You te verwelkomen voor extra informatie!

MAAK EEN AFSPRAAK