Bruin zonder zon

Ik word nóóit bruin

In de middeleeuwen was het chique om een witte huid te hebben. Het duidde erop dat je nooit buiten op het land hoefde te werken. In de jaren ’60/’70 was het juist chique om lekker bruin te worden, want dat betekende dat je je dure vakanties naar de zon kon veroorloven. 

Hoe dan ook: we worden altijd blij van een mooi zomers tintje en vergelijken altijd met elkaar wie er het bruinst is. Maar stel: je verbrandt snel, hebt geen tijd of geduld om de hele dag maar de zonne-aanbidder uit te hangen, hoe krijg je dan toch zo’n lekker zongekleurd velletje? 

Yes: bruin zonder zon!

Die mooie bruine tint kan nu ook gewoon zonder zon met de producten van Marc Inbane.

Voor een subtiele verkleuring voeg je een paar druppels Perle de Soleil tanning drops, toe aan je dagcrème of bodylotion. Voor iets meer kleur is er de tannigspray of mousse. Met behulp van de speciale handschoen (anders krijg je van die gek gekleurde handpalmen) en/of kwast breng je het zeer makkelijk egaal aan op je lichaam en/of gezicht. Prettige bijkomstigheid: de producten ruiken lekker en geven geen oranje verkleuring.

Naast de inmiddels zeer bekende tanningproducten heeft Marc Inbane een heerlijke douchegel en scrub met een scrubhandschoen. Hiermee reinig je je huid extra diep en grondig zodat het resultaat van je tanningproducten nog mooier wordt.

Voor in de zon heeft Marc Inbane een gekleurde dagcreme met sun protection factor (spf) 10 en helemaal nieuw in het assortiment zijn de gekleurde spf 50 sticks voor je super gevoelige delen zoals wangen, neus en oren. Hartstikke leuk en hip al die te gekke vrolijke kleurtjes voor bij het zwembad of op de surfplank. En nog mooier: het is allemaal zeer veilig te gebruiken voor kids.  Alle producten zijn verrijkt met pure ingrediënten, vegan en vrij van parabenen en siliconen. Het oer-Hollandse merk heeft een prachtig luxe uitstraling met leuke actietasjes. Daar worden we toch allemaal blij van? 

Op één of andere manier blijft het beeld bestaan dat wanneer je een zongebruinde huid hebt, je gezonder, mooier, aantrekkelijker bent. We betwisten of dat zo is, want ook wij vinden: echte schoonheid zit van binnen. 

Wil je een keer uittesten hoe mooi jou huid verkleurd met deze bruin zonder zon producten?

Neem dan vooral even contact op met ons via:

info@byou-cosmetics.nl 

Of bel 074 250 34 30

Meer
nieuws