Drink nooit een fles zonnebrandcrème op

Potverdrie! Is er ein-duh-luk die zon, kun je er ein-duh-luk van genieten, en dan is het zo superslecht. Ja en nee, laten we het een béétje nuanceren.

Allereerst: zon is belangrijk voor de aanmaak van vitamine D, deze vitamine gaat veel huidproblemen tegen en bevordert je algehele weerstand plus je gemoedstoestand. Ook hartstikke belangrijk. En wie wordt er nu niet blij en ontspannen van en in de zon? Lekker in een luie stoel, boekje en drankje erbij. Wij weten wel hoe dat moet.

Maar: de schadelijke straling van de zon zorgt ook voor huidveroudering met rimpels, pigmentvlekken en alle ellende van dien. Erger nog: je kunt zelfs huidkanker krijgen als je je niet goed beschermd tegen de zon. En dat is nu juist ons advies: bescherm je huid tegen de zon. Wees zuinig op je huid, het is je grootste en meest kwetsbare orgaan!

Met de nieuwe zonneproducten van Ik Skin Perfection kun je op een veilige en verantwoorde manier genieten van de zon. De producten van Ik Skin Perfection zijn 99,99% natuurlijk volgens de green en clean technology, gezond, veilig, vegan en oceaanvriendelijk. 

Ze bevatten hoogwaardige natuurlijke antioxidanten zoals druivenpitolie en groene thee en krachtige werkstoffen voor optimale anti-age controle. Zo veilig dat het zelfs zeer geschikt voor kinderen is.

Hoe hoger de spf (sun protection factor), hoe meer bescherming. De Ik Skin Perfection lijn heeft een crème met spf 30, een spray met spf 50 en voor de extra gevoelige plekjes een fijne stick met spf 50. Voor extra verzorging gebruik je hyaluron serum. Deze gebruik je voor je de zonnebrandcrème opsmeert of het is ook heerlijk na het zonnen. 

Ook wij lezen links en rechts de berichten dat zonnebrandcrème slecht zou zijn. Dermatologen bestrijden dat gelukkig. Onbeschermd de zon in: dát is pas slecht. En tenzij je regelmatig een fles zonnebrandcrème leeg drinkt, zijn er geen aanwijzingen dat zonnebrandcrème slecht of schadelijk is voor je gezondheid.

Wil je weten welke crème en factor voor jouw huid de beste is?

Laat het ons weten door contact op te nemen via onze Social Media kanalen, mailen naar info@byou-cosmetics.nl of bellen met 074 250 34 30

Meer
nieuws