Hét geheim voor een gezonde huid

Met een stralende huid, zie je er altijd goed uit! Daar kan geen outfit tegenop. De realiteit is echter dat je niet elke ochtend een stralende versie van jezelf in de spiegel ziet. Want ook al slaap je elke nacht als een roos, dit geeft nog geen garantie voor een mooie, gezonde glow. Ziet jouw huid er vermoeid of grauw uit? Heb je rimpeltjes, littekens of pigmentvlekken? Dan helpen wij je graag op weg naar een stralende huid. 

Skincare routine

Een goede reiniging is de basis van een gezonde huid. Alleen dan neemt jouw huid de stoffen uit jouw verzorgingsproducten goed op. Naast reiniging zijn voeding, hydratatie en zonbescherming erg belangrijk. Dus een dagelijkse skincare routine is een eerste stap. Smeer niet zomaar wat op jouw gezicht, maar kies voor producten waar jouw huid blij van wordt. Vind je dat lastig? Onze huidspecialisten hebben alle kennis in huis om je hier gericht in te adviseren. Zo weet je zeker dat je in huis haalt waar jouw huid baat bij heeft. Heb je vervolgens de basis op orde? Dan is het tijd voor een volgende stap richting die happy glow. Met een peeling!.

Wat doet een peeling?

Jouw huid is continu hard aan het werk om nieuwe huidcellen aan te maken. Want elke minuut verlies je 30.000 tot 40.000 dode huidcellen. Als die dode huidcellen met moeite loskomen van het huidoppervlak, stapelen ze zich op. Poriën raken verstopt en voilà, daar is die grauwe teint. Een peeling (ook wel fruitzuur of acid) stimuleert de celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Het reinigt je huid tot in de diepere huidlagen. Die gezonde glow is in aantocht!

Welke peeling is geschikt?

Je kent nu het geheim om oppervlakkige rimpeltjes, acnelittekens en pigmentvlekken actief aan te pakken. Bij B-You werken onze huidspecialisten met verschillende peelings van IK Skin Perfection. Welke peeling geschikt is voor jou, hangt af van de conditie en behoefte van je huid. 

Glycol Acid +

Deze peeling heeft een intensieve huidverbeterende dieptewerking en verbetert de huidconditie. Het werkt effectief bij huidproblemen. Het vermindert rimpeltjes en pigmentplekken, vervaagt littekens en verstevigt de huid. 

Salicyl Acid +

Deze peeling is geschikt voor de gecombineerde en vette huid. Het is dé oplossing tegen onzuiverheden als acne en zorgt binnen no-time voor een gezonde en zuivere huid.

Ja, ik wil!

Ga stralend door het leven en kies voor een peeling van IK Skin Perfection. Deze koop je in onze salon en in onze webshop. Liever niet zelf kiezen? Laat je dan adviseren door onze huidspecialisten. Of kies voor een gezichtsbehandeling bij B-You. Boek in onze salon in Hengelo een oppervlakte- en dieptereiniging met de producten waar jouw huid behoefte aan heeft. Die stralende huid is ook voor jou binnen handbereik!

Meer
nieuws