Hoe krijg je perfecte wenkbrauwen?
perfecte wenkbrauwen_B-You

Hoe krijg je perfecte wenkbrauwen?

Te zwaar aangezette wenkbrauwen, onnatuurlijke wenkbrauwen, wenkbrauwen in een ‘verkeerde’ kleur… je komt ze regelmatig tegen. Kwestie van smaak zou je kunnen zeggen. Of misschien wel gebrek aan de juiste stylingskills? Wenkbrauwen bepalen jouw expressie. Goede wenkbrauwen maken jouw gezicht. Wel zo fijn dat ze helemaal ‘on fleek’ zijn! Want het oog wil ook wat. Maar wist je dat jouw wenkbrauwen ook een beschermende taak hebben? Ze voorkomen dat er stof, zweet en vuil in jouw ogen komen. Een beetje liefde en aandacht verdienen ze dus wel! 

Ben jij geboren met jouw wenkies on fleek? Fijn, lekker van genieten! Is dit niet zo? Dan helpt onze wenkbrauwspecialist in onze salon in Hengelo jou graag! Lees hieronder hoe je de wenkbrauwen krijgt die perfect bij jou passen! 

Wenkbrauwen shapen en verven

Wenkbrauwstyling is precisiewerk. Heb jij te veel haartjes weggehaald? Dan is dit meteen zichtbaar. In onze beautysalon in Hengelo kijken we goed naar de vorm van jouw gezicht en naar welke shape daar het mooist bij past. Door te epileren en harsen verwijderen we overtollige (dons)haartjes. We maken jouw wenkbrauwen weer strak in de bestaande vorm. Omdat de haartjes niet zo snel groeien, geniet je lang van een wenkbrauw shape.

Heb jij van nature geen volle wenkbrauwen? Laat ze dan verven! We gebruiken de verf met prachtige pigmenten van Perfect Eyelash. Er is voor iedereen een passende kleur. Wil jij extra lang genieten van jouw vollere wenkbrauwen? Kies dan voor Henna Brows. We gebruiken een hybride henna verf in de door jou gewenste kleur. Ook verven we jouw huid mee voor nog strakkere en voller uitziende brows.

Brow lift in Hengelo

Groeien jouw eigenwijze haartjes alle kanten op? Dan is een Brow Lift dé behandeling voor jou! Jouw natuurlijke haartjes liften we in een bepaalde richting met een speciale lotion. Na de behandeling zien jouw mooi gevormde wenkbrauwen er vol en sprekend uit. Je hoeft er niets meer aan te doen en geniet hier wekenlang van!

Permanente make-up voor jouw wenkbrauwen

Wil je permanent genieten van jouw mooie wenkbrauwen? Dan is permanente make-up (PMU) perfect voor jou! Onze wenkbrauwspecialist kijkt samen met jou naar de mooist passende shape en kleur bij jouw gezicht. We maken gebruik van verschillende technieken: 

Powder Brow 
De Powder Brow techniek geeft het effect van een wenkbrauwpoeder. Met een naald zetten we kleine pixels op jouw huid. Het pigment wordt verdeeld over jouw wenkbrauw voor een subtiele uitstraling.  

PMU Microblading Brows
Met PMU Microblading Brows brengen we met flinterdunne naaldjes één voor één lijntjes in de vorm van haartjes met pigment aan. Dit doen we net onder de bovenste huidlaag. 

PMU Combi Brows
Bij de Combi Brow techniek worden er zowel kleine pixels als lijntjes in de vorm van haartjes op jouw huid gezet. Hierdoor creëren we een schaduweffect en dat geeft extra dimensie aan het geheel.  

Natuurlijk vindt er voor de behandeling altijd uitgebreid advies plaats. Zodat je zeker weet wat je krijgt en achteraf alleen maar trots kunt zijn. Na jouw PMU behandeling, kom je na 6-8 weken een keer terug voor een controle en touch up. Het resultaat is perfecte brows met een natuurlijke uitstraling! Laat ze elke 1,5 tot 2 jaar bijwerken voor een optimaal effect.

Afspraak plannen

Uren moeite doen voor de spiegel om jouw wenkbrauwen te stylen is niet meer nodig! Verwen jezelf en jouw wenkbrauwen met een van onze behandelingen. Onze schoonheidsspecialisten adviseren je graag! Meer informatie opvragen of een afspraak plannen doe je eenvoudig online. 

Meer
nieuws