Pssst… Mannen opgelet!

Pssst… Mannen opgelet!

Skincare alleen voor vrouwen? Echt niet! De mannenhuid heeft net zo goed verzorging nodig. Schiet het er bij jou bij in? Of gebruik je stiekem de dagcrème van jouw partner of een willekeurige crème die je in de badkamer tegenkomt? Dan is deze blog voor jou! 😉

Mannenhuid

De mannenhuid heeft een andere pH-waarde dan die van een vrouw. Ook is de mannenhuid dikker en ruwer. Het produceert meer talg en is dus van nature vetter. Dit kan zorgen voor onzuiverheden en acné. 

Voelt jouw huid regelmatig schraal of geïrriteerd? Of heb je last van jeuk? Goed mogelijk dat dit door het scheren komt. Scheerschuim heeft een uitdrogend effect. En aftershave bevat vaak parfum en alcohol. Dit maakt jouw huid gevoeliger. Gebruik je daarnaast ook nog een shampoo, conditioner, olie of wax voor je baard? Fijn voor jouw baard, maar helaas niet voor je huid. Je snapt wel dat de juiste verzorging essentieel is voor een verzorgde en comfortabel voelende huid.  

Huidverzorging voor mannen

Gebruikte jij dat potje crème van je vrouw of vriendin? Blijf daar vanaf nu dan van weg. Kijk eerst naar wat jouw huid nodig heeft en pas de verzorging daar op aan. Goede reiniging is key. Reinig je huid elke ochtend en avond. Doe dit voordat je gaat scheren. En dan niet met zeep natuurlijk. Maar met een cleanser of face wash. 

Is jouw huid droog en gevoelig? Gebruik dan een product dat hydrateert en kalmeert Heb je een onzuivere huid? Gebruik dan een product met een voedende en zuiverende werking. Voorkom dat vuil zich opstapelt in grove poriën. 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Laat je dan adviseren door een professional! Je hoeft echt geen arsenaal aan potjes aan te schaffen. Met goed advies weet je exact waar jouw huid bij gebaat is. Met slechts enkele handelingen en goede producten houd jij je huid voortaan in topconditie.

Mannenarrangement bij B-You in Hengelo

Ook jij hebt het nodig om heerlijk te ontspannen. Daarom hebben wij speciaal voor jou het ‘mannenarrangement’. Na een huidanalyse, brengen we een zuiverend masker aan om jouw huid een extra boost te geven. Daarna brengen we een passend serum en verzorgingsproduct aan om jouw huid te stabiliseren. De producten van IK skin care verminderen de talgproductie. Dat is wat je wil! We sluiten af met een heerlijke rug- en nekmassage. Je gaat weer opgepept de deur uit! 

Afspraak plannen

Wanneer je huid in optimale conditie is, heb je een uitgeruste en vitale uitstraling! En daar helpen we jou graag bij. Gun je jezelf en jouw huid een boost. Boek vandaag nog het mannenarrangement via https://www.byou-cosmetics.nl/afspraak-maken/

Meer
nieuws