Stralend het najaar door

Stralend het najaar door

De wind is guur. Het is koud buiten. In deze tijd is het altijd zo heerlijk thuiskomen! Daar waar de verwarming aan staat. En waar de warme pantoffels al voor je klaar staan. Lekker op de bank ploffen met een dampende kop thee. Dat is genieten!

Helaas geniet jouw huid iets minder van de seizoenswisseling. Het voelt strak en trekkerig. Je hebt meer last van droge plekjes en schilfers. Herken je dit? Lees dan hieronder wat jij er aan kunt doen. 

Droge huid in de herfst en winter

Je huid voelt droog aan doordat het vocht in je huid verloren gaat. Maar hoe komt dit eigenlijk? Als de verwarming aan staat, dan daalt de luchtvochtigheid. Als jouw huid te weinig vocht uit de omgeving haalt, verdampt het vocht uit je huid. Het droogt enorm uit. Niet zo gek dus dat je huid zo droog en schilferig aanvoelt. Ook door kou en wind verliest het vocht. Is dat erg? Dat niet, maar er is wél werk aan de winkel. Jouw huid heeft in deze tijd meer verzorging nodig. 

Beautyroutine in het najaar

Naast reiniging van je huid is extra voeding en hydratatie erg belangrijk. Pas dus jouw dagelijkse beautyroutine aan het seizoen aan. Gebruik je normaal gesproken huidproducten voor een normale tot vette huid? Vervang deze nu dan door producten voor de droge huid. 

De zonnestralen kunnen jouw huid ook nu nog steeds beschadigen. Ook met een zeldzaam en bijna onzichtbaar herfstzonnetje. Gebruik dus het hele jaar door producten met een goede SPF. En ga je nog op wintersport? Hoog in de bergen is bescherming essentieel. Jouw huid en lippen hebben het nodig. Neem het dus mee in je dagelijkse beautyroutine! 

Najaarsarrangement bij B-You in Hengelo

Gun jij je huid een flinke boost? Dat snappen wij! Daarom hebben we een speciaal najaarsarrangement. Precies wat jouw huid nodig heeft. Het krijgt een super boost door een 60 minuten lange gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling reinigen en scrubben we je huid om alle dode huidcellen te verwijderen. Met het speciale IK Skin serum herstelt jouw huid en wordt het optimaal gehydrateerd. Kom daarna tot rust en ontspan door de fijne gezichtsmassage en het gezichtsmasker. Ten slotte verzorgen we je huid en lippen en masseren we je handen met een heerlijke handcrème. Want ook jouw handen hebben wat te verduren met guur weer. 

En we verklappen vast dat je na afloop een gratis reinigingsset van ons mee naar huis krijgt! 

Beautybehandeling met wellness en lunch

En dit is nog niet alles. Na jouw behandeling geniet je van een heerlijke lunch en van de wellness faciliteiten in het Van der Valk Hotel. Maak een rondje door de verschillende sauna’s en neem een duik in het verwarmde binnenzwembad. Word je blij van!

Geef je huid ook dit seizoen de aandacht die het nodig heeft. Zo ga jij stralend en ontspannen het najaar door! Je boekt ons najaarsarrangement eenvoudig via https://www.byou-cosmetics.nl/arrangementen/

Meer
nieuws