Wat de vraag ook is, een massage is het antwoord!

Wat de vraag ook is, een massage is het antwoord!

Denk je aan ontspanning? Dan denk je aan een massage. En voor een echt goede massage ben je bij B-You in hartje Twente aan het juiste adres. Maar een massage biedt meer dan ontspanning. Lichamelijke klachten verdwijnen en vermoeidheid maakt plaats voor rust en nieuwe energie. Gun jezelf je eigen ultieme moment van geluk.

We bieden verschillende massages aan in onze salon in Hengelo. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we jouw wensen en checken we altijd of er bijzonderheden zijn.

Ontspanningsmassage

Heb je last van vermoeide benen of fysieke klachten? Dan is de ontspanningsmassage de beste keuze. Bij een ontspanningsmassage masseren we jouw lichaam met warme, verzorgende olie. Tijdens het masseren van het bindweefsel komen er afvalstoffen vrij die worden afgevoerd door het lichaam. Door het stimuleren van de bloedsomloop verdwijnen klachten zoals hoofd-, rug- en nekpijn. En die vermoeide benen? Met de ontspanningsmassage stroomt er weer nieuwe energie door!

Lomi-Lomi massage

Wil je het gevoel dat je net op vakantie bent geweest? Kies dan voor de Lomi-Lomi massage. Dit is een Hawaïaanse strijkmassage. Met warme, verzorgende olie masseren we jouw lichaam met rustige, ritmische golfbewegingen. Deze manier van masseren zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en ultiem ontspant. De Lomi-Lomi massage heeft een stimulerende werking op je spieren, je zenuwstelsel, je zintuigen en je bloedsomloop.

Hotstone massage

Even uitchecken en tot jezelf komen? Bij de hotstone massage gebruiken we warme basaltstenen en verschillende massagetechnieken. De warmte van de stenen, die tussen de 40 à 50 graden zijn, brengt je lichaam in balans. Met verschillende massagetechnieken voeren we de afvalstoffen af. Daarna voel jij je weer als herboren!

Ayurvedische hoofdmassage

Geef jezelf een cadeautje met de Ayurvedische hoofdmassage. Dit is een rustgevende en balancerende massage zowel op fysiek als mentaal niveau. Deze heerlijke massage helpt tegen hoofdpijn/migraine, stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Het brengt je algehele ontspanning, betere concentratie en een stralende huid.

Voetmassage

Je gebruikt jouw voeten de hele dag door. Ze verdienen daarom wel wat extra liefde. Tijdens deze ontspannende massage stimuleren we de bloedsomloop in jouw voeten, enkels en onderbenen. De massage helpt tegen vermoeide voeten en onrustige benen. Je hele lichaam voelt lichter aan. Maak dit verwenmomentje compleet door ook je teennagels te laten lakken.

Massage en wellness in Hengelo

Oke, de hoogste tijd dus om een massage te boeken. Dat doe je eenvoudig online www.byou-cosmetics.nl. Welke massage je ook kiest, je gaat altijd blij en tevreden weer naar huis.

Tip: plan na jouw massage niet jouw agenda vol. Zo geniet je extra lang na! En ga je graag all the way? Combineer jouw massage met een bezoek aan de wellness. Lekker de sauna in of dobberen in het zwembad. Je verdient het!

Meer
nieuws