Weer een stralende huid met de Dermapen

Weer een stralende huid met de Dermapen

Ken je dat? Je beautyroutine is tiptop in orde. Je verzorgt je huid dagelijks. Je gebruikt regelmatig make-up en reinigt je huid netjes. En toch stoor je je stiekem aan littekens, pigmentvlekjes of grove poriën. Droom je van een stralende, egale huid? Dan is een behandeling met de Dermapen 4™ precies wat jij zoekt!

Dermapen-behandeling

Microneedling is een behandeltechniek waarbij fijne naaldjes minuscule gaatjes in je huid maken. De Dermapen 4™ is dé nieuwste en meest veilige techniek op het gebied van microneedling. Het verschil tussen de Dermapen 3 en 4 zit hem in de structuur van de naalden en de naalddiepte. De Dermapen 4 is nog nauwkeuriger, intensiever en effectiever. De naaldjes gaan loodrecht en met hoge snelheid in jouw huid. De huid wordt geactiveerd om zich sneller te vernieuwen. We brengen tijdens de behandeling werkstoffen (lees: vitamine cocktails) aan die tot wel 80% dieper in jouw huid worden opgenomen. De totale gezichtsbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Goed om te weten: de behandeling is licht gevoelig, maar niet pijnlijk.

Resultaat na een Dermapen-behandeling

Oké, wat naaldjes in je gezicht… Maar wat doet dit? De behandeling stimuleert de aanmaak van elastine en collageen in jou. Dit zorgt voor een gladdere, strakkere en stevigere huid. Pigmentvlekken, littekens en grove poriën verminderen zichtbaar. En de diepte van rimpels wordt minder. Na elke behandeling zie je direct al verbetering van je huid. Je huid wordt gezonder en weerbaarder. En dat is wat je wilt!

Voor wie is de behandeling nog meer geschikt? Heb je last van acne, rosacea, een verslapte en verouderde huid, een vale en doffe huid, mee-eters of andere onzuiverheden? Ook dan biedt de Dermapen-behandeling uitkomst!

Behandeltraject

We beginnen allereerst met een intakegesprek. We leggen je de werkwijze uit. We bespreken jouw wensen en stellen een persoonlijk plan voor je op. Om het gewenste resultaat te bereiken, krijg je elke vier tot zes weken een behandeling. Op deze manier krijgt je huid een echte boost. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, verschilt per persoon. Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig. Nadat we jouw huid uitgebreid hebben beoordeeld, adviseren we je of een behandeling in combinatie met peelings nodig is.

Herstellen van een Dermapen-behandeling

Je huid heeft na de behandeling hersteltijd nodig. Bij diepere behandelingen kun je tot 24 uur na de behandeling bloedpuntjes op je huid zien. De huid kan rood zijn en is mogelijk licht gezwollen. Na 1 à 2 dagen vermindert dit en kan je huid strak en droog aanvoelen. Ook kan er lichte jeuk ontstaan. Na 2 tot 3 dagen zal dit verminderen. Na 3 tot 4 dagen ziet de huid er vaak strak en droog uit. Na 4 tot 5 dagen is je huid hersteld en functioneert deze weer normaal.

Nazorg Dermapen-behandeling

Je behandeling is achter de rug. En nu? Ons advies is om de eerste dag jouw gezicht niet nat te maken en geen producten aan te brengen op de behandelde huid. Voor de eerste twee dagen geldt: volg geen intensieve trainingen, neem geen warme douche, ga niet naar de sauna of het zwembad en gebruik geen make-up. Vermijd de zon de eerste 14 dagen en bescherm je huid dagelijks met een factor 30/50. Zijn er korstjes of velletjes ontstaan? Krabben is een no-go. Je wilt je huid niet beschadigen. Je moet er even doorheen. Maar geloof ons: jouw geduld wordt beloond!

Dermapen-behandeling in Hengelo

Weer stralend in de spiegel kijken, want jouw onzekerheden zijn nu verleden tijd! Ga ook voor een strakke, egale huid. We bieden de Dermapen-behandelingen aan vanaf september tot en met mei. Wil je een intake-gesprek plannen in onze salon in Hengelo? Dat kan eenvoudig online via www.byou-cosmetics.nl.

Heb je bepaalde allergieën, huidkanker of ben je zwanger? Dan is de Dermapen-behandeling helaas niet geschikt voor jou. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

Meer
nieuws