Wees lief voor jezelf

Wees lief voor jezelf

Haal de dikke sokken maar weer tevoorschijn… het is herfst! De dagen zijn korter en het weer is onstuimig. De natuur is wonderschoon. De groene kleur van de bladeren van de bomen verandert in mooie, warme herfsttinten. En dat is precies wat je nodig hebt: warmte én ontspanning! Je hebt elke dag honderd dingen te doen en maakt te weinig tijd om echt te genieten. Herkenbaar? Dan is het tijd voor JOU!

Ontspannen in hartje Twente

Te veel stress is niet goed voor je. Hoe zorg jij in deze periode goed voor jezelf? Zijn er veel dingen die je van jezelf móet? Verander ‘ik moet’ dan eens door ‘ik wil’. Maak bewust tijd vrij om écht te genieten. Kies voor ontspanning. Maak een heerlijke herfstwandeling. Drink een warme kop thee en leg je telefoon eens een paar uur weg. Blok momenten in je agenda voor me-time en laat je verwennen bij B-You! In onze salon vind je pure ontspanning. We laten je volledig tot rust komen met een massage. Of we leggen je in de watten met een compleet arrangement. Maak jouw schoonheidsbehandeling compleet met een rondje Finse sauna, zoutsauna, Turks stoombad (Hamam) en sneeuwcabine! Neem na afloop een heerlijke duik in het verwarmde zwembad met uitzicht op de prachtige binnentuin.

Beauty & Wellness Arrangementen in Hengelo

We bieden verschillende arrangementen, allemaal inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Drie uur gebruik van de wellness faciliteiten in het Van der Valk Hotel Hengelo
  • Heerlijke lunch
  • Gebruik van badjas en badhanddoek

Arrangement ‘Twentezen’ – 60 minuten
Geniet van een massage of gezichtsbehandeling en kom volledig tot rust.

Arrangement ’t Lup wa los’ 90 minuten
Geef je voeten de aandacht die ze verdienen met een cosmetische voetbehandeling. Kies uit een voetmassage of voor gelpolish op jouw teennagels. En geniet daarna van een massage of gezichtsbehandeling.

Arrangement ‘Goad goan’ – 120 minuten
Geniet van een lichaamsmassage én een gezichtsbehandeling. Arrangement ‘Doo mer haenig an’ – 90 minuten
Kies voor een voet- of handbehandeling en een massage of gezichtsbehandeling. Na afloop worden jouw haren gewassen en gestyled.

Beauty en wellness vriendinnen arrangement

Wil je dubbel genieten? Met het vriendinnen arrangement leggen we jou én jouw vriendin, moeder of zus heerlijk in de watten met een gezichtsbehandeling én ontspanningsmassage. Ook voor tieners en voor mannen hebben we op maat gemaakte arrangementen.

En dit is nog niet alles! Heb je meer wensen, bijvoorbeeld chique make-up, een fijne manicure of mooie wimpers? Dit kan allemaal. Breid je arrangement uit met een behandeling naar wens!  

Afspraak plannen

Ga volledig ontspannen de herfst door. Wees lief voor jezelf. Het is tijd voor JOU! Laat je van top tot teen verzorgen met een van onze beauty en wellness arrangementen. Wil je een afspraak plannen? Dat kan eenvoudig via https://www.byou-cosmetics.nl/arrangementen/.

Meer
nieuws