“Als je les geeft, leer je zelf nog het meest”

Mijn naam is Ester Derkink-Hemel

In april 1999 kreeg ik de kans om mijn eigen onderneming te starten in de beauty branche. Deze kans heb ik met 2 handen aangepakt en heb er tot op de dag van vandaag nog nooit spijt van gehad.

“Waarom B-You?” Is één van de meest gestelde vragen van klanten als ze bij mij in de stoel terecht komen. Een logische vraag. Het antwoord is simpel:

Waar men zich over het algemeen het meest op zijn of haar gemak voelt, is een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je ‘thuis’ komt. Een salon die dichtbij mijn filosofie en ideologie over het leven komt. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen.
B-You!

Ondertussen bestaan mijn werkzaamheden uit veel meer dan het runnen van een salon. Waarom maar één ding doen, als je ook meerdere dingen kunt doen? Als zelfstandig ondernemer geef ik trainingen/presentaties aan beauty ondernemers, begeleid ik diverse salons en help ik bij het organiseren van verschillende wedstrijden in het vak.

“Als je les geeft, leer je zelf nog het meest”

MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden

  Maandag 09:00 – 15:00 uur / 18:00 – 21:00 uur
  Dinsdag 09:00 – 16:00 uur
Woensdag 09:00 – 21:00 uur
Donderdag 09:00 – 15:00 uur / 18:00 – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag Op afspraak

Benieuwd naar onze prijzen?

Prijslijst bekijken