Tijd voor ontspanning

Kapsalon in hartje Twente zoekt kapper!

Ben jij een gepassioneerde, ambitieuze hairstylist? Wil je werken in de mooiste beauty- and wellnessbeleving van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben niet alleen fantastische wellnessruimtes en een beautysalon in het Van der Valk hotel in Hengelo, maar ook een kapsalon. En die laatste is per 1 december op zoek naar een professionele en enthousiaste kapper, die onze klanten voorziet van prachtig haar. 

Een unieke kans

Je start bij ons jouw eigen salon (met minimale investeringen, een prachtig ingerichte ruimte én direct al een klantenkring) of komt bij ons in loondienst. Wil je eerst ervaren of een eigen onderneming iets voor jou is? Dan begeleiden we jou het eerste jaar met inzicht in de boekhouding en alle bijkomstigheden. Bevalt het jou? Dan ga je na dit jaar als zelfstandige verder. Liever in loondienst? Mag ook! We bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Interesse?

Neem gauw contact met ons op: info@byou-cosmetics.nl | 0614755236.

Maak een afspraak en geniet

Maak hieronder gemakkelijk en snel jouw afspraak voor onze haar behandelingen. Kies eenvoudig de gewenste behandeling in onze online tool hieronder.

Verwen jezelf

Het beautycenter van Twente