Ons Team

Over ons

Toe aan een intensieve beautybehandeling, een lekkere massage of een heerlijk dagje quality time in de wellness? Je bent van harte welkom in onze professionele schoonheidssalon.  

Ons team bestaat uit een groep professionele, goedlachse en creatieve experts met elk haar eigen specialiteit op het gebied van beauty. We houden van ons vak en houden van onze klanten. B-You Cosmetics bestaat sinds 1999. Een bom aan ervaring legt je graag in de watten tijdens je bezoek aan onze salon en staat garant voor het beste resultaat. En dat allemaal in hartje Twente ! 

Graag stellen we ons aan je voor.

Ester

SPECIALISTE NAGELSTYLING &
PERMANENTE MAKE-UP

Klantencontact. Dat vind ik het leukste van mijn vak. En ik heb alleen maar leuke klanten. Ik kan ontzettend genieten van mensen die helemaal gelukkig worden van mooie verzorgde nagels en die blij bij mij de deur uit gaan. Daar word ik zelf ook blij en gelukkig van. Ik ben gek op het zetten van mooie nagels, dat is echt mijn passie. Daar verdiep ik me ook helemaal in: kijken wat het meest geschikt is, wat past bij de klant, moet het hip en gewaagd zijn of mag het juist wat rustiger? Dat doe ik ook met permanente make-up, want ook dat is helemaal mijn dingetje!

Wat ik heel erg gaaf vind, is dat ik mensen echt kan helpen met hun nagelproblemen, door bijvoorbeeld extreem nagels bijten of het moeten ondergaan van een chemokuur. Met massage, advies en goede producten probeer ik dan zo goed mogelijk op een veilige manier te helpen. Ik kan niet altijd de pijn wegnemen, maar wel een heleboel leed verzachten.

Ester is oprichter en eigenaar van B-You Cosmetics, ze is allround schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en is gespecialiseerd in permanente make-up. Ze volgde de opleiding Schoonheidsverzorging (héél lang geleden) aan het OLB in Hengelo en deed Voeding & Diëtiek in Amsterdam. 

Inge

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Ik weet niet beter dan dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Als klein kind al zette ik mijn nichtje van 5 met een komkommer- en yoghurtmasker in de stoel. Mensen mooi maken en hun zelfvertrouwen geven, vind ik belangrijk. Je ziet dat mensen gauw onzeker worden door onregelmatigheden in hun huid, als acne of pigmentvlekken. We kijken dan samen naar een mogelijke oplossing en vaak leidt die tot hele mooie resultaten. Daar ben ik ook eerlijk in. Ik zeg altijd wat wel of niet kan en beloof geen gouden bergen. Dat waarderen de mensen over het algemeen ook wel. Op die manier iets met je klant opbouwen en elkaar vertrouwen geven, vind ik mooi. 

Inge volgde op de MDGO de opleiding Uiterlijke Verzorging met aanvullend een commerciële cosmetische jaaropleiding  aan Medica Estetica in Breda. Daarnaast voltooide ze de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. In Suriname had ze 20 jaar lang haar eigen schoonheidssalon en sinds 2021 is Inge weer terug in Nederland. Bij B-You verzorgt ze als schoonheidsspecialiste de gezichtsbehandelingen en treedt ze op als gastvrouw.

Judith

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Maak kennis met Judith, een professional met 17 jaar ervaring als schoonheidsspecialist:

“Wat ik het mooiste vind aan mijn beroep? Mensen aandacht en een moment voor zichzelf geven. Dat brengt rust, ontspanning en geluk! De wereld is al druk genoeg.

Ook haal ik veel voldoening uit het behandelen van klanten die bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschap op hun kwetsbaarst zijn. Waardoor ze dat extra stukje ontspanning juist zo goed kunnen gebruiken. Ik wist al op jonge leeftijd dat dieren, rust, en mensen ‘aanraken’ mijn passie zijn. Hier krijg ik niet alleen elke dag heel veel energie van, maar ook is het mij heel dierbaar dat ik die energie over kan brengen aan mijn klanten. Liefs, Judith 😘.”

Wil jij kennismaken met Judith? Boek dan nu je behandeling.

Elza

Stagiair

Ik ben Elza van den Noort en ik ben 17 jaar. Ik volg met veel plezier de opleiding schoonheidsspecialiste op het ROC in Almelo.

Als klein meisje hield ik al van make-up, huid- en haarverzorging. Al jaren verzorg ik met speciale gelegenheden de make-up van mijn zus en moeder, zodat zij er op hun allermooist uitzien. Ik vind het heerlijk om iemand in de watten te leggen en te verwennen met een lekker masker en een fijne massage. Iedereen verdient zo’n rustmomentje.

Het geeft me een blij gevoel om dagelijks kennis op te doen en bij B-You Cosmetics ervaring op te doen in dit mooie vak! Ik hoop je binnenkort te zien!

Elsa

Stagiair

Het leukste van mijn vak vind ik om mensen zich mooier te laten voelen, dat ze zichzelf weer lekker zen voelen na mijn behandeling. Of dat iemand blij met haar nieuwe nagels of wimpers bij mij uit de stoel komt. Ontspanning bieden in een relaxte omgeving vind ik belangrijk. 

Ik behandel de huid graag met de Dermapen, een wonderapparaatje. De behandeling is een vorm van microneedling. De Dermapen heeft minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt. Het helpt enorm bij het verminderen van rimpels en oneffenheden. Persoonlijk heb ik een hele goede ervaring met de Dermapen. Ik had een opvallend litteken op mijn ooglid, dat na de behandeling niet meer zichtbaar was. Na een aantal dagen was de huid hersteld. 

Naast dat ik gespecialiseerd ben in huidverbetering en ontharing, ben ik BIAB- en nagelstyliste, geef ik massages, en behandel wimpers en wenkbrauwen. 

Anke volgde de opleiding tot Schoonheidsspecialiste (Beauty & Wellness), niveau 4 aan het ROC. Ze heeft specialistische opleidingen afgerond op het gebied van harsen, huidverbetering door middel van de Dermapen en het zetten van BIAP-nagels. 

HomePage-AboutUs.jpg

Openingstijden

HomePage-AboutUs.jpg

Tarieven

HomePage-AboutUs.jpg

Vacatures

Waar kun je ons vinden?

Met een moderne en luxe uitstraling kun je B-You Cosmetics achter het Van der Valk hotel in Hengelo vinden.

Verwen jezelf

Het beautycenter van Twente