PERMANENTE MAKE-UP

AFSPRAAK MAKEN

PERMANENTE MAKE-UP

MAAK EEN AFSPRAAK

Powder Brows

Bij de behandeling Powder Brows worden wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Maar de naam zegt het al: ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd.

Omdat de pigmenten niet erg diep in de huid worden aangebracht, is dit een vorm van semi-permanente make-up. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen. Daarbij verdwijnen de pigmenten niet omdat je bij tatoeëren veel dieper de huid in gaat. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen we je graag uit tijdens een info gesprek.

Wil je een afspraak maken om te weten te komen of de Powder Brow iets voor jou is en wat we voor je kunnen doen? Ga naar onze agenda en plan “Info Powder Brow”

Kosten voor een Powder Brow behandeling zijn €295,- inclusief een nabehandeling 6 tot 8 weken na het zetten.

Een jaarlijkse ‘Touch Up’ kost €99,- (hetzij deze binnen 13 maanden na de eerste behandeling, of laatste touch up, gepland staat)

Afspraak maken

MAAK KENNIS MET ONZE PMU SPECIALIST

ESTER

Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel

MEER OVER ESTER