Project omschrijving

NAILSTYLING

AFSPRAAK MAKEN

NAILSTYLING

MAAK EEN AFSPRAAK

Om zeker te weten dat je optimaal van je nagels kunt genieten, hebben wij enkele tips en tricks voor je. Onze gouden regel is, 50 + 50 maakt samen 100. In de salon kunnen we de beste set nagels voor je creëren, maar zonder een goed onderhoud thuis is de houdbaarheid aanzienlijk minder.

VERZORGING

Door meerdere keren per dag de nagelriemolie aan te brengen op de nagelriemen en onder de verlengde nagel, vergroot je de houdbaarheid van de kunstnagel en houd je je natuurlijke nagel gezond en sterk.

LAAT JE NAGELSTYLISTE HET WERK DOEN

Als er een nagel breekt of er lifting (lucht onder het product) ontstaat, maak dan gelijk een herstel afspraak. Trek nooit zelf de kunstnagels van je nagels af, dit kan blijvende schade aan je nagels veroorzaken. Lijm een verloren nagel nooit terug met seconde- of nagellijm. Bij ondeskundig lijmen kan er vocht en vuil tussen het product en de natuurlijke nagel dringen en hier kan een infectie ontstaan. Tevens zijn er lijmsoorten die de natuurlijke nagel kunnen aantasten.

TIKKEN & STOTEN

Ook al voelen de nagel direct na de behandeling al heel hard aan, het uithardingsproces van het product kan nog tot 24/48 uur na de behandeling door gaan. Probeer in de periode hard stoten en tikken te voorkomen om haarscheurtjes voor te zijn die later pijnlijke breuken kunnen geven. Dit kan de natuurlijke nagel zwak maken.

BESCHERMING

Bescherm je handen bij de volgende werkzaamheden: tuinieren, langdurige aanraking met water of bij het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Sommige producten kunnen de kunstnagel gedeeltelijk oplossen en zwak maken. Bijvoorbeeld: aceton, verfoplossers, stickerverwijderaar, dasty, blue wonder, etc.

NABEHANDELING

Plan op tijd een nabehandeling. Zo voorkom je dat je nagels onnodig uit balans raken, liften, scheuren of breken. Tevens krijgen bacteriën geen kans zich te nestelen tussen de kunstnagel en de natuurlijke nagel. Laat je nagels om de 3 tot 4 weken bijwerken.

KUNSTNAGELS LAKKEN

Kunstnagels kun je prachtig lakken met ieder gewenste nagellak. Gebruik altijd eerst een base coat voor je de kleurlak aanbrengt en sluit altijd af met een top coat. De nagellak kun je weer verwijderen met de remover zonder aceton. Deze zorgt ervoor dat de glans van je kustnagels in tact blijft.

VERWIJDEREN VAN KUNSTNAGELS

Verwijder nooit zelf je kunstnagels. Verkeerd verwijderen kan pijnlijke en blijvende schade aan je natuurlijke nagels veroorzaken.  Onze Nail Stylisten kunnen de kunstnagels op een professionele en veilige manier verwijderen en daarnaast advies geven over verdere verzorging natuurlijke nagels.

MAAK KENNIS MET ONZE NAGELSTYLIST

ESTER

“Als je les geeft, leer je zelf nog het meest”

MEER OVER ESTER