Project omschrijving

OPLEIDINGEN NAGELSTYLING

Welkom bij B-You Academy

Wat leuk dat je interesse hebt in het schitterende vak nagelstyling. Bij ons ben je op het juiste adres voor je opleiding. Of je nu al jaren in het vak zit of wanneer je als nieuweling wilt beginnen, wij hebben een passende opleiding voor je.

Bij B-You Academy zijn er diverse mogelijkheden om je als nagelstyliste te ontwikkelen en verder te groeien binnen dit mooie vak. Hiervoor is een programma opgezet, welke je kunt volgen en doorlopen hoe jij dit wilt!

Bij B-You werken we met verschillende levels in onze opleidingen. Zo kunnen wij de beginnende nagelstylist een perfect passende opleiding bieden, maar kunnen ook ver gevorderde nagelstylisten nog veel bij ons leren. In dit prachtige vak ben je nooit uitgeleerd.

Level 1 is voor de beginnende nagelstylist die nog geen opleiding in het nagel vak gevolgd heeft.

Level 2 is voor de nagelstylist die al enige basiskennis heeft, maar nog meer basis en gevorderde technieken wil leren.

Level 3 is voor de gevorderde nagelstylist die de basis goed beheerst en streeft naar perfectie.

Alle opleidingen worden afgesloten met een examen om de bijbehorende certificaten te behalen.

Opleiding nagelstyling

In deze opleiding komen de basisprincipes en technieken van nagelstyling aan bod. Afhankelijk van in welk level de opleiding gevolgd wordt, betreft het basistechnieken op basisniveau of basistechnieken op gevorderd niveau.

De Opleiding Nagelstyling bestaat uit:

  1. Anatomie
  2. Salon Technologie
  3. Nail Technologie
  4. Easy Sculpt
  5. Nabehandeling
  6. Pathologie

De opleiding duurt 8 lesdagen, waarin je werkt met producten van JC Nail Design. Mocht je al de benodigde ervaring hebben als nagelstylist, dan kan je de bovengenoemde Opleiding Nagelstyling volgen in level 2 of zelfs in level 3. In level 2 gaan we versneld door de basis materie en gaan we dieper in op de inhoud. In level 3 komen geen basistechnieken meer aan bod, maar gaan we op een hoger niveau werken en aan stabiele basis skills.

Gevorderde modules

 

Opleiding French/Babyboom

In deze opleiding gaan we in op de French Manicure techniek. Je leert met verschillende technieken een French manicure en een Babyboom nagel te stileren. Ook leer je hoe je dit kunt nabehandelen en wellicht het allerbelangrijkste hoe je een snelle salon French kunt aanbrengen. De Opleiding French/BB bestaat uit 4 lesdagen waarin je werkt met de producten van JC Nail Design en bestaat uit de volgende onderdelen:

• Easy Sculpt French Reverse
• Easy Sculpt french Reverse, nabehandeling
• Easy Sculpt Babyboom
• Easy Sculpt Babyboom, nabehandeling

Salon Success

In deze opleiding ga je echt werken aan je salon skills. Deze module is uitermate geschikt om je salon succesvol te maken. We leren je snelle salon technieken zodat je meer snelheid en dus meer omzet kan halen in je salon. Je e-file skills en technieken worden uitvoerig geleerd, zodat je veel tijdwinst kan pakken op het (hand)vijlen. Ook vanuit lichamelijk oogpunt is dit een absolute aanrader! Daarnaast helpen we je met administratieve zaken zoals prijsbepalingen, agenda beheer etc. Alles wat bij een salon meer komt kijken. Als kers op de taart mag je gratis één dag stagelopen in onze salon zodat je dit kan ondervinden in de praktijk. De Salon Succes opleiding bestaat uit 5 lesdagen waarin je werkt met de producten van JC Nail Design en bestaat uit de volgende onderdelen:

• Elektrisch vijlen
• Snelheid
• Salon Technologie
• Ondernemen

Opleiding Gel Polish

In deze leer je alles over Gel Polish en het gebruik ervan. Zodra deze opleiding gevolgd wordt kan je makkelijk en snel extra inkomsten genereren in je salon! Wil je met je salon en je skills onderscheidend zijn dan is de Opleiding Gel Polish een perfecte uitkomst voor jou. Verfijn en verfraai je skills, Be a pro! De Opleiding Gel Polish bestaat uit 4 lesdagen, waarin je werkt met de producten van JC Nail Design en bestaat uit de volgende onderdelen:

• Manicure
• One tone natuurlijke nagel en versteviging
• French Manicure natuurlijke nagel en versteviging
• Nail Art

Speciale Modules

Het is ook mogelijk om losse trainingen te volgen. Dit kunnen trainingen van 1 tot meerdere dagen zijn:

Elektrisch vijlen

Tijdens deze training leer je optimaal gebruik te maken van een elektrische vijl. De training is opgebouwd uit 2 dagen. Je kunt er zelf voor kiezen om een 1 of twee daagse training te volgen. Dag1: verschillende bitjes, onderhoud frees, cuticle clean en diverse vijltechnieken. Dag 2: PREP, nabehandeling, smileline snijden en diverse vijl technieken.

Competition training

Deze trainingen zijn te volgen als je graag aan wedstrijden wilt deelnemen en je hiervoor wilt klaarstomen. Deze training is per dag los te volgen of als een pakket van 4 of 6 dagen. Deze trainingen zijn niet merk afhankelijk en kunnen dus ook gevolgd worden wanneer er met een ander merk gewerkt wordt.

Perfectie training

Deze training kun je volgen als je al nagelstyliste bent en graag weer een les wilt volgen omdat je tegen problemen aan loopt of omdat je een bepaald onderdeel nog graag een keer wilt herhalen. Deze training zijn per dag los te volgen of in een pakket van 4 of 6 dagen. Deze trainingen zijn niet merk afhankelijk en kunnen dus ook gevolgd worden wanneer er met een ander merk gewerkt wordt.

Strippenkaart

Vanaf nu kan je een strippenkaart kopen!

Wil je nog extra lessen inkopen om te perfectioneren of je klaar te maken voor het examen? Dan is een strippenkaart een ideale uitkomst voor jou! Je kan alleen gebruik maken van de strippenkaart als je een opleiding bij ons gevolgd hebt. Je kan kiezen uit 2 soorten strippenkaarten.

Optie 1: 5 lessen voor € 250,-

Optie 2: 10 lessen voor € 450,-

Geen BTW over lesgelden!

B-You Cosmetics staat geregistreerd in het register onderwijsinstellingen en voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Deze BTW vrijstelling geldt voor al onze opleidingen en workshops. Leer dit prachtige vak van geschoolde en gecertificeerde nageldocenten en hairstylisten! Daarnaast zijn we ook een erkend leerbedrijf.

We blijven constant op de hoogte van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Ieder jaar hebben we onder andere een verplichte wereldwijde training! Voor ons is niets te ver of teveel moeite!

Leer dit vak van vakmensen!

MAAK KENNIS MET ONZE NAIL EDUCATOR

MEER INFORMATIE

MAAK KENNIS MET ONZE NAIL EDUCATOR

MEER INFORMATIE