Project Description

PERMANENTE MAKE-UP

AFSPRAAK MAKEN

PERMANENTE MAKE-UP

MAAK EEN AFSPRAAK

PERMANENTE MAKE-UP… JA NATUURLIJK!

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect uitzien. 

Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanente make-up kan dat wel!

Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke fijne haartjes techniek/hairstrokes en een stralende oogopslag  zijn nu binnen handbereik met Permanente make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een perfect, stralend en langdurig resultaat. 

Het zetten van perfecte Permanente make-up is een meesterschap. Uitmuntende vakkennis samen met intelligente apparatuur verzekert u van langdurige perfecte Permanente make-up.

Na een kosteloos consult en een analyse met voortekening, en kleur- en vormbepaling met de specialist ontvangt u een voorstel op maat waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen.

Wat is Permanente make-up?

Permanente make-up is een pigmentatiemethode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen en ogen, waarmee een mooie wenkbrauwlijn en eyeliners of schaduw aangebracht wordt.

Permanente make-up is ideaal tijdens sporten, zwemmen , make-up allergie, contactlenzen, vakantie, wandelen in weer en wind, bij het s ’morgens opstaan en tijdens een mooi, romantisch concert. Uw Permanente make-up blijft stevig op haar plaats en u heeft altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs als u al uw gewone make-up verwijderd heeft, dan laten de aangebrachte accenten uw gelaat steeds stralen. U bespaart veel tijd doordat u s ‘morgens minder of helemaal geen make-up meer hoeft aan te brengen.

Hoe wordt Permanente make-up aangebracht?

Bij Permanente make-up wordt door middel van een ultradunne,  razendsnelle beweegbare naald of een microblade een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Het doel van deze behandeling is om de juiste kleur op de juiste plaats in de huid aan te brengen om u een beter aanzien te geven.

Het zetten van Permanente make-up is vakmanschap waarbij brede kennis en betrouwbare apparatuur een pré is.

BYOU Beauty and Nails

Vakmanschap

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Bij Marloes Ruijter bent u in goede handen. Zij heeft intensieve trainingen gevolgd waarin alle specialisaties aan bod zijn  gekomen. Uw garantie voor kwaliteit!

De mogelijkheden van Permanente make-up

Wenkbrauwen
Zijn u wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels Permanente make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kunt u kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels fijne haartjestechniek/hairstrokes of een poederachtige wenkbrauw. In ieder geval ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie en uitstraling geeft.

Ogen
Ogen laten het gelaat spreken. Met Permanente make-up kan met behulp van vele kleurstellingen de uitstraling van de ogen sprekender gemaakt worden. Hierbij kunt u kiezen voor een fraaie natuurlijke oogopslag of een vollere, intensievere oogopslag waarbij de eyeliner iets breder is aangezet. Te grote of kleine ogen kunnen optisch meer in verhouding worden gebracht middels permanente make-up. Altijd een stralende en verzorgde oogopslag. Elke dag weer.

Meest gestelde vragen

Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen die allergisch zijn voor reguliere cosmetica, of die moeite hebben om zelf een mooie en strakke lijn te trekken. Voor mensen die altijd haast hebben of veel sporten. Bel gerust voor een gratis informatiegesprek.

Het woord zegt het eigenlijk al. Over het algemeen blijft Permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd, maar dit is van persoon tot persoon verschillend. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing, invloed van UV-licht, uw levenspatroon, de zuurgraad van de huid, medicatie en uw afweersysteem. In de meeste gevallen blijft Permanente make-up jarenlang goed zichtbaar.

Met de nieuwste technieken wordt de behandeling meestal niet als pijnlijk ervaren. Echter niemand die volledig veilig werkten de veiligste producten gebruikt kan garanderen dat de behandeling geheel pijnloos is. In ieder geval wordt bij B-You Beauty & Nails de allernieuwste, meest intelligente apparatuur gebruikt waardoor onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Ontspan en verheug u bij voorbaat op het mooie resultaat!

De gehele behandeling bestaat uit het (kosteloze) voorgesprek waarin uw wensen besproken worden, het voortekenen, de kleurkeuze, de pigmentatie en de nazorg en duurt ongeveer 2 uur.

In het voorgesprek mag u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van deze informatie wordt samen met u op basis van uw huidtype de juiste kleur samengesteld.

In de meeste gevallen wel. Voordat de pigmentatie start mag u uw wensen kenbaar maken en bepaalt u samen met de specialist kleur en vorm. Het is nog niet voorgekomen dat een kleur of vorm niet mooi gevonden wordt. Voor de pigmentatie wordt namelijk de vorm getekend met een afwasbaar potlood en pas als alles naar uw wens is wordt met de pigmentatie gestart.

Ja zeker. Permanente make-up dient om accenten aan te brengen en is meestal geen vervanging van normale make-up. U bent geheel vrij om zelf extra make-up in andere kleurstellingen te gebruiken.

Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat en dit is na een uur of hooguit na een dag of 2 weer verdwenen. U kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van uw gelaat die een behandeling hebben ondergaan zien er soms iets zwaarder en donkerder van kleur uit, maar u bent absoluut heel toonbaar!

Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 50%-80% af en na een periode van 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatiepas zichtbaar zijn. Indien een nabehandeling noodzakelijk is dan zal er 6 weken aangehouden moeten worden tussen beide behandelingen. Houd daarom rekening met uw vakantieplannen.

Meestal, in normale gevallen, is één nabehandeling noodzakelijk en dit is ook in de prijs inbegrepen. Uw tevredenheid is echter de kroon op mijn werk.

Ja, ik geef u garantie voor volle tevredenheid. In de prijs is, indien dit noodzakelijk is, één nabehandeling inbegrepen. Meestal is de Permanente make-up na deze nabehandeling perfect, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen  dat er nog een nabehandeling noodzakelijk is en dit zal dan per geval bekeken worden.

Ja. Bij B-You Beauty & Nails wordt uitsluitend gewerkt volgens zeer strenge hygiëne codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt die vervolgens vernietigd wordt.

In principe hoeft de huid na het ondergaan van een behandeling Permanente make-up geen speciale nazorgbehandeling te ondergaan. Teneinde ervoor zorg te dragen dat uw Permanente make-up optimaal zal zijn er nazorgrichtlijnen samengesteld die voorafgaand aan of na de behandeling met u worden doorgenomen.

Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist bij u klaar die een haarscherpe eyeliner bij u plaatst of uw wenkbrauwen stileert? Niet allen thuis, maar ook in de sportschool of tijdens uw vakantie? U begrijpt het al. Het gaat niet alleen om het lijntje of contour, maar het gaat om het totale gemak welk u jarenlang elke dag opnieuw weer ervaart.

Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u Permanente make-up overweegt.

  • Kleurintensiteit: om tot een goed resultaat te komen wordt de kleur (op gebieden waar dit kan) aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houd rekening met het feit dat vooral wenkbrauwen de eerste week zichtbaar donkerder kunnen zijn. Pas Permanente make-up daarom niet toe vlak voor een feestje of een belangrijke gebeurtenis.
  • Om hygiënische redenen mag u gedurende 4 weken na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houd rekening met uw vakantieplannen.
  • Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Gedurende 4 weken mag u geen gebruik maken van de zonnebank en ook hierbij geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.
  • U mag gedurende de eerste 7 dagen geen cosmetica, crèmes, make-up of reiningsmiddelen gebruiken.
  • Direct na het aanbrengen van de Permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze verdwijnt echter weer na enkele uren of maximaal een dag. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. U mag ze niet zelf verwijderen en ook niet krabbelen of eraan trekken, maar ze moeten vanzelf loslaten en afvallen. Daarom is het af te raden om de eerste dagen uw gelaat op te maken.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALIST

MARLOES

Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel