Project omschrijving

WIMPERSTYLING

AFSPRAAK MAKEN

WIMPERSTYLING

MAAK EEN AFSPRAAK

Een prachtig oogopslag en meteen uit je bed stappen met een frisse uitstraling, zonder elke morgen een uur voor de spiegel te hebben gestaan? dat wil toch iedereen! Met wimperextensions maken we dit mogelijk. De mascara en de wimperkruller, die hebben we dus niet meer nodig. Geweldig toch?

We kunnen de wimpers langer maken en een vollere look creëren. Naast dit zijn er nog veel meer mogelijkheden. Kleurkeuze, Krul, lengtes, diktes, volume en meer. Genoeg dus om alles na wens te voldoen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Bij de one by one techniek wordt er op elke natuurlijke haar een extension gezet. Deze wordt bevestigd met een speciale lijm. Per oog worden er tussen de 80 en 150 wimpers gezet.

2D volume wimperextensions

Bij 2D volume wimperextensions worden er 2 extensions op 1 natuurlijke haar geplaatst. De dikte die we hiervoor gebruiken is dunner dan die we bij de one by one techniek gebruiken. Wanneer we 2 extensions gebruiken, creëren we een nog vollere look dan de one by one techniek.

3D wimperextensions

Bij 3D volume wimperextensions worden er 3 extensions op 1 natuurlijke haar geplaatst. De dikte die we hiervoor gebruiken is dunner dan die we bij de one by one techniek en de 2D techniek gebruiken. Wanneer we 3 extensions gebruiken, creëren we een nog vollere look dan de one by one en de 2D techniek.

Een nieuwe set duurt ongeveer 1,5 uur. Een opvul behandeling duurt 60 min. Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich eens in de 2 maand. Een extension blijft dus 1 tot 2 maanden zitten. Om uw ‘WAUW’ effect te behouden adviseren we ze eens in de 3 a 4 weken op te laten vullen.

Wij mogen werken met de prachtige producten van perfect eyelash. Perfect eyelash is het snelst groeiende bedrijf in wimper en wenkbrauw styling. Ze streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. De beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken. Ook blijven wij ons verdiepen in alle nieuwe technieken en blijven wij onze kennis aanvullen. Zo houden ook wij de kwaliteit hoog.

Nu je een prachtige set wimperextensions hebt laten plaatsen is de zorg voor jou ogen natuurlijk ook belangrijk. Wij raden aan tot 24 u na de behandeling niet in aanraking te komen met water. (Douchen, zwemmen, sauna, zweten bij evt. sporten) Ook is het van belang dat je de ogen goed reinigt met de daarvoor bestemde cleanere. Wij bieden verschillende verzorgingsproducten aan die aansluiten op de wimperextensions. Bij elke behandeling krijg je een borstel van ons mee om zo de wimperextensions dagelijks even door te borstelen.

Wij wensen je veel plezier van jou wimperextensions, Tot snel!

MAAK KENNIS MET ONZE WIMPERSTYLIST

ESTER

Wimper extensions specialist

MEER OVER ESTER

AUDREY

Wimper extensions specialist

MEER OVER AUDREY