Werken bij B-You cosmetics

Nagelstylist

Ben jij een ervaren nagelstylist en heb je passie voor jouw vak? Wil je graag een eigen onderneming starten, maar zie je op tegen de investeringen en het opbouwen van een klantenkring? Dan hebben wij in ‘Hét Beautycenter van Twente’ een unieke kans voor jou!

In onze prachtige locatie in het Van der Valk hotel Hengelo, staat alles voor je klaar om met minimale investering je eigen salon te kunnen starten.

Wat bieden wij jou?

  • Een volledig ingerichte sfeervolle ruimte met een professionele nageltafel en benodigde apparatuur. 
  • Een website waar je je alleen nog maar hoeft voor te stellen: www.byou-cosmetics.nl.
  •  Een online agenda waar we je aan toevoegen.
  • Een vaste klantenkring met wachtlijst. Direct goede verdiensten dus!
  • Een plekje in een professioneel team met schoonheidsspecialistes, kapsters en een nagelstyliste. Alle kennis binnen deze vakgebieden delen we graag met jou.

Wat verwachten wij van jou?

Natuurlijk ben je een gepassioneerde professional met ruime ervaring en een goede productkennis. Je bent klantgericht en legt de lat hoog als het om kwaliteit gaat. Je bent zelfstandig en doortastend. Je bent een fijne aanvulling op ons team van professionals en zoekt naar kansen om elkaar te versterken. Je hebt een no-nonsense werkmentaliteit én – niet onbelangrijk – een gezonde dosis humor. 

Herken jij jezelf hierin? Sta je te popelen om kennis te maken? Dan horen we graag van jou! Bel naar 06-14755236 en vraag naar Inge of Ester óf mail jouw gegevens en motivatie naar ester@byou-cosmetics.nl.